ST.VINDECARII GERMANICE

image (2)

Hamer

Dr. Ryke Geerd Hamer, prin Ştiinţă Videcarii Germanice, a adus o contribuţie cu totul revoluţionară în medicină.

Explică logic şi raţional strânsa legătură dintre starea mentală al omului şi boală, respectiv faptul , omul se îmbolnăveşte în urmă unui ŞOC emoţional. Şocul emoţional NU este determinat direct de eveniment, ci de modul în care persoana resimte, la nivel psihic, evenimentul declanşator.

Această ştiinţă a Dr-ului Hamer arată clar: lucrurile pot fie şi altceva decât ceea ce par a fi : nu numai termenul de “boală” trebuie revăzut în sens pozitiv, dar va trebui de asemenea se înceteze ca bolnavul fie considerat ca fiind un ansamblu de celule rupt de realitate, pentru a ajunge fie văzut ca fiind o persoană completă, alcătuită din suflet, emoţii, corp şi gânduri, care are o experienţă trăită, o educaţie, o poveste a lui. Fiecare clipă din viaţa sa este determinată de interacţiunea cu experienţele sale trecute şi fiecare face parte din acest TOT asupra căruia acţionează şi de care este influenţat. Dacă nu se ţine cont de toate acestea, este imposibil nu înţelegem mecanismele şi semnificaţiile oricărei ” boli “.

Dr. Hamer a pus bazele unei medicini mai ” umane “, în care atitudinea terapeutică poate fi rezumată în câteva cuvinte, pe care înţelepţii tuturor timpurilor continuă le repete: …: iubeşteţi aproapele ( inclusiv pe ţine însuţi), respectă-l în întregimea sa, cu experienţa sa, în maniera sa de a fi, care este unică !

A demonstrat , o omul este supus la aceleaşi coduri biologice şi reproduce aceleaşi conflicte care dau naştere la aceleaşi boli ca şi animalele. Nu diferă de cel din urmă decât prin liberul său arbitru. Are puterea de a alege, în timp de ce animalul nu o are.

A studiat şi revelat întreaga fiziopatologie a cancerului, expunând date clinice suficient de plauzibile în acest sens: a observat peste 20 000 de cazuri patologice diferite (de la negi la SIDA, de la psihoza la leucemie, de la scleroză în plăci la diabet), cercetând pentru fiecare caz în parte, şocul emoţional care a declanşat boala. Cercetările sale au dezvăluit faptul la baza cancerului şi a bolilor echivalente cancerului se află un Program Biologic Special Semnificativ al naturii (aşazisăboală”) care debutează printr-un şoc emoţional conflictual grav, acut, brusc, un conflict traumatizant pe care-l trăim în solitudine, neştiind cum -l rezolvăm. În acelaşi timp, a descoperit corelaţiile existente între cele trei straturi germinative embrionare (endoderm, mezoderm, ectoderm) şi Programele Biologice Speciale Semnificative ale naturii derulate în mod simultan pe trei niveluri PSIHIC – CREIER – ORGAN în baza celor cinci legi biologice ale naturii.

Descoperirile lui Hamer deschid orizonturi total opuse medicinii clasice: boala este răspunsul adecvat al creierului la un şoc extern, şi face parte dintr-un program de supravieţuire a speciei. Când un şoc emoţional este rezolvat, creierul inversează ordinea şi individul trece în faza de refacere, adică de vindecare. Legile biologice ale Ştiinţei Vindecării Germanice au fost verificate şi de alţi medici şi terapeuţi din Europape pe mii de bolnavi, întotdeauna aceste legi s-au dovedit a fi exacte şi reproductibile, deci ştiinţifice.

“De mii de ani, umanitatea experimentează faptul , în definitiv, toate bolile sunt de origina pshihica; acest lucru constituie o valoare ştiinţifică solidă înscrisă în patrimoniul cunoaşterii universale; numai medicina modernă face din noi, fiinţe însufleţite, un sac plin de formule chimice .”- Doctor Ryke Geerd Hamer

Medicii, specialiştii, chirurgii, biologii, savanţii şi-au petrecut numeroşi ani din viaţa lor pentru a studia corpul uman până în cele mai mici detalii. Au studiat toate tipurile de patologii, precum şi tratamentele potrivite, învăţînd o infinitate de formule chimice. Au urmat direcţia indicată de medicina clasică, “medicină bolii” , pe care au luat-o de bună, continuând o urmeze întreaga lor viaţă. Medicina clasică se limitează adesea la a propune soluţii terapeutice, pornind de la idea boală este ceva urat, rău, absurd, este un pericol şi nu vede altă soluţie decât a o elimina, fie prin metode uşoare, fie prin metode violente.

Doctorul Hamer, oncolog şi cercetătornumărul vindecărilor sale în patologia degenerativă este atît de impresionant încât ar putea clatina edificiul Medicinei oficiale…. Ştiinţa Vindecării Germanice este prima medicină cu adevărat ştiinţifică care poate explica nu numai cauzele adevărate la toate bolile, ci chiar poate preciza modului lor de dezvoltare şi durata lor.

Pentru eventuale întrebări, nu ezitaţi ne contactati !

Pentru a afla mai multe informaţii:  invităm la atelierele organizate de asociaţia noastră.

mesaj