PERSONOCRATIA

Personocraţia înseamnă o stare de conștienţă personală. Personocratia ne învață să ne eliberăm de FRICĂ, să ne cunoaștem cu adevărat, să cunoaștem pacea și iubirea din interiorul nostru, precum și acea PUTERE INTERIOARĂ imensă care este în măsură să ne arate că NOI CREĂM absolut totul.

A sosit timpul să te trezești din somn, din iluzia în care te scalzi ! Să deschizi ochii conştienţei și să vezi realitatea ascunsă – este timpul să devii conștient și să acționezi precum o ființă divină ce ești!…Timpul să pui deoparte “judecata de apoi” în care vei afla că te duci în rai sau în infern… ceea ce religiile nu ți-au spus este faptul că ești o ființă divină și că TU EŞTI CEA CARE ALEGE !

Oare de ce ne-am născut aici pe Pământ în aceste timpuri apocaliptice când aerul și apa sunt umplute de chimicale pe cale să ne asfixieze, când alimentele au la bază aceleași chimicale, iar carnea și plantele sunt tratate genetic, când stratul de ozon începe să semene cu un șvaițer, când bolile devin tot mai intense și mai multiple, când familiile se destramă și adolescenții nu doresc să facă nimic cu viața lor, când drogurile de orice natură inundă străzile și şcolile, când zilnic mor milioane de oameni din cauza subnutriției și lista nu se termină aici…
Aceasta să fie REALITATEA cotidianului în care trăim cu toții sau este doar o ILUZIE?

Cunoașterea se află în interiorul tău! Ceea ce citești, auzi sau vezi nu face decât să intre în rezonanță cu Tine! Răspunsul se află acolo! Vei întâlni numai adevărul Tău, ceea ce ai știut și ai simțit dintotdeauna.

De-a lungul anilor, am crezut și nu am crezut… în existența unui Dumnezeu exterior care ne iubește sau ne pedepsește… iar în interiorul nostru am simțit adeseori că nu trebuie să ne supunem, ci să căutăm absolutul, nelimitatul, divinul, devenind conștienți că divinitatea este interioară, că ea se află în tot și în toate, că fiecare persoană este divină!

Noi creăm totul, în orice moment. Suntem creatoare și creație în același timp.
1. Am creat trecutul nostru. Tot ceea ce ni s-a întâmplat, că era vorba despre bucurie, despre suferință, despre fericire sau despre nefericire, a fost creat de noi. Creațiile noastre trecute reflectau gândirea noastră de atunci. Dezvăluiau, precum o oglindă, nivelul nostru de conştienţă. Ne asumăm responsabilitatea – și nu culpabilitatea – cu privire la tot ceea ce am experimentat și ne bucurăm pentru experiențele pe care ni le-am creat. Le acceptăm cu recunoștință.
2. Creăm prezentul nostru. Putem transforma noroiul în aur, ori de câte ori avem puterea să ne realiniem cu divinitatea noastră și să ne creăm pacea și liniștea.
3. Vom crea viitorul nostru. Tot ceea ce ni se va întâmpla, va fi creația noastră. Vom crea numai lucruri minunate: sănătate, prosperitate, fericire… atâta timp cât gândirea noastră va rămâne aliniată cu natura noastră divină unde nu există loc pentru frică.

Ne dăm seama de faptul că, până acum am avut nevoie de protecție doar pentru că ne-a fost frică, eliminând frica facem loc iubirii, păcii nelimitate pentru noi toți și acesta este adevăratul nostru destin!

“Dau mâna liberă sufletului meu și mă las condusă de el! Viața este simplă și divină!”

AtelierÎn cadrul activităților de promovare a sănătății și de prevenire a bolilor, Asociată Umanitară pentru Promovarea Sănătății “PERSONOCRATIA” organizează periodic ateliere, care au ca scop conștientizarea importanței pe care o dețin trăirile și conflictele în viața noastră cotidiană, pentru a preveni suferințele fizice și psihice.

Tema principala este: “A supravieţui doar sau a trăi cu adevărat? Realitate sau Iluzie – Training pentru dezvoltarea nivelului de conștientizare – Sunt prezentate descoperirile referitoare la schimbarea programelor biologice de supraviețuire specifice ființei umane, experimentate de Dr. Ghislaine Lanctot din Canada, pentru dobândirea și menținerea unei sănătăți fizice și psihice, rezultând o persoană sănătoasă, o familie sănătoasă, un grup de oameni sănătoși, o societate sănătoasă. O altă lume!!!

Vă invităm așadar la acest atelier în cadrul căruia veți dobândi instrumentele practice atât de necesare în viața de zi cu zi pentru a câștiga cursa vieții și pentru a păși pe calea care conduce la o SĂNĂTATE NELIMITATĂ. Alegerea ne aparține. Continuăm programul strămoșilor și părinților noștri și “trăim” precum niște roboți sau optăm pentru “ALTCEVA”?

Vă invităm să vă deschideți sufletul, iar apoi să vă permiteți clarificarea lucrurilor, după care să rețineți doar Adevărul Dvs.. Poate de-a lungul vieții, v-ați pus deja întrebările: – De unde vin? Unde mă Aflu? Unde mă duc? De ce am venit pe acest Pământ? Problema principală este că, am uitat cine suntem cu adevărat!

Întrebarea este: ce modificări suntem gata să facem pentru a alege viața, mai degrabă decât supraviețuirea? Lucrul cel mai avantajos ar fi să ne trăim propria viață! Fără a conștientiza  propriul destin, viața rămâne o scenă a întâmplării. Atelierul ne dezvăluie cum:

–  să regăsim adevărată noastră natură creatoare;
–  să gândim, să vorbim și să acționăm precum o ființă divină ce suntem;
–  să descoperim că viața are sens;
–  să aflăm ce am venit să facem pe acest pământ…
–  să transformăm fricile noastre imaginare în iubire adevărată!

Fricile sunt prietenele noastre sau ne agravează numai existența? Oare nu ar trebui să le iubim? (Pasul 2 – Ghislaine Lanctôt: iubește-ți frica)… și unde este iubire, frica nu mai există… Dacă sunteți pregătiți pentru realitate, vă invităm cu drag la acest atelier!
Va fi un experiment UNIC, fără precedent până în prezent!
Totul începe odată cu cunoașterea!

Pentru detalii şi înscriere la atelier contactaţi-ne !

mesaj